Odessa DailyНовостиОбщественный Совет

Таміла Афанасьєва: «Дитячий народний медогляд» - шлях до здорового суспільству»

Тамила Афанасьева

16 октября 2013 в 09:30

Голова громадської ради при Одеській обласній державній адміністрації Таміла Афанасьєва підкреслила важливість проведення «Дитячого народного медогляду» в Одеській області під час зустрічі за круглим столом з керівниками громадських організацій районів області

Таміла Афанасьєва: «Дитячий народний медогляд» - шлях до здорового суспільству»

За її словами, системна диспансеризація дитячого населення, яка проводиться в рамках програми Президента України Віктора Януковича «Діти - майбутнє України» та ініціативи Едуарда Матвійчука «Народний бюджет» - це шлях до здорового суспільства.

«Під час «Дитячого народного медогляду» у наших дітей виявляють різні захворювання. Найчастіше ці паталогіі стосуються проблем стоматології , скаліоза та зору. Але майже в кожному районі виявляють дітей і з гострими захворюваннями серця, нирок. І те, що проблема виявлена вчасно - дає можливість врятувати дитині здоров'я, а іноді і життя», - зазначила Таміла Афанасьєва.

З 3 вересня по 15 грудня 2013 року розпочався і триває другий етап проведення диспансеризації дитячого населення. Всього медичним профілактичними оглядами буде охоплено 99,5 % загальної кількості дитячого населення.

Источник: www.gr.biz.ua

Метки: дети; народный бюджет; диспансеризация

Тамила Афанасьева


Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100