Odessa DailyНовости

Кремль намерен ликвидировать главарей террористов, Стрелков беспробудно пьет - МВД Украины

Odessa Daily

11 августа 2014 в 10:08

По данным разведки и радиоперехвата спецподразделений МВД, ВСУ и СБУ, а также по информации пленных террористов, в рядах боевиков усиливается деморализация и паника. Об этом у себя в Facebook написал советник министра внутренних дел Украины Зорян Шкиряк, находящийся в зоне АТО

Кремль намерен ликвидировать главарей террористов, Стрелков беспробудно пьет - МВД Украины

"Массовые дезертирство зафиксировано в российских террористических бандах Стрелка, Чечена, Боцмана, Мозгового и др. Боевики осознают неотвратимость расплаты и свою обреченность. В Украине они будут уничтожены силами АТО, а в Россию не убегут, поскольку там их ждет расстрел заградотрядами российских пограничников, это прямой приказ Путина. Кроме того, подтвержден приказ Кремля на уничтожение главарей террористов. Есть оперативная информация, что в Донбасс, в ближайшие дни уедет "ликвидационная бригада" ГРУ-ФСБ, чтобы привести приговор в исполнение", - сообщил советник министра.

Между тем, украинские силовики продолжают сжимать кольцо вокруг Донецко-Горловского участка, контролируемого пока что пророссийскими боевиками, передает пресс-центр антитеррористической операции в Украине. По данным пресс-службы АТО, в минувшие сутки военные нанесли сепаратистам существенный урон.

По словам советника министра, это заставило многих рядовых боевиков задуматься и "спасать свою шкуру".

"Одни находят возможность и пытаются спрятаться среди мирного населения. Другие сдаются в плен силам АТО и активно дают показания на своих российских "покровителей". Из Донецка уже бежал террорист Бородай ("премьер" ДНР) и кровавый Гиркин (Стрелков). Сейчас последний визжит, как недорезанный свинья и требует у Путина подмоги, угрожая сдать Антрацит и убежать. Впрочем, он понимает, что обречен. Поэтому он беспробудно пьет, что уже подтверждают не только очевидцы, но и пленные из его банды", - сообщил Шкиряк.

По его словам, подразделения АТО продолжают наращивать силы вокруг Донецка и Горловки, но имеют и потери.

"Озверевшие подонки продолжают убивать мирных людей, постоянно обстреливая жилые кварталы, рынки, даже колонны беженцев из оккупированных городов. Есть жертвы и раненые среди мирных граждан. Точное количество уточняется", - написал З.Шкиряк.

Зорян Шкиряк:

"З лінії фронту. За оперативними даними розвідки спецпідрозділів МВС, ЗСУ та СБУ, а також за інфою полонених терористів, в рядах бойовиків посилюється деморалізація та паніка. Зокрема, масові дезертирство зафіксовано в російських терористичних бандах "стрілка", "чечена", "боцмана", мозгового та ін. Бойовики усвідомлюють невідворотність розплати і свою приреченість. В Україні вони будуть знищені силами АТО, а в Росію не втечуть, оскільки там їх чекає розстріл загородзагонами російських прикордонників, це прямий наказ путіна. Окрім того, підтверджено наказ Кремля на знищення ватажків терористів. Є оперативна інформація, що на Донбас, в найближчі дні виїде "ліквідаційна бригада" ГРУ-ФСБ, щоб виконати вирок. 
Це змусило багатьох рядових бойовиків задуматися і рятувати свою шкуру. Одні, знаходять можливість і намагаються сховатися серед мирного населення. Інші здаються в полон силам АТО і активно дають свідчення на своїх російських "покровителів". З Донецька вже втік терорист бородай та кривавий гіркін. Наразі, останній верещить, як недорізана свиня і вимагає у путіна підмоги, погрожуючи здати Антрацит і втекти. Втім, він розуміє, що приречений. Тому, безпробудно п'є, що вже підтверджують не тільки очевидці, а й перебіжчики з його банди.
Сьогодні, підрозділи АТО продовжували нарощувати сили, стискати кільце і оточувати бойовиків. В боях під Красним Лучом, Іловайськом, Донецьком, Антрацитом та ін, знищено кілька сотень терористів та значна кількість важкої техніки ворога.
На жаль, є втрати і у нас.
Озвірілі покидьки продовжують вбивати мирних людей, постійно обстрілюючи житлові квартали, ринки, навіть колони біженців з окупованих міст. Є жертви і поранені серед мирних громадян. Точна кількість уточнюється.
За останню добу, від бойовиків звільнено кілька населених пунктів. Втікаючи з поля бою, терористи кидають трупи своїх найманців.
Передові загони Нацгвардіі та ЗСУ, перекрили і фактично відрізали комунікації бойовиків між Донецькою та Луганською областями. Це над важливо і дасть додатковий стимул у подальшому закріплені успіху. Втім, треба зазначити, що терористи відходять в укріплені райони на підготовлені фортифікації. У них є танки, важка артилерія та системи БМ-21 "Град", котрими управляють кадрові офіцери ЗС РФ, що в значній кількості присутні на Донбасі. Крім того, в Луганську область з РФ продовжує перекидатися важка техніка, зброя та найманці. В той самий час, з боку Росії не припиняються ракетні обстріли позицій сил АТО та населених пунктів на території України. Російські літаки, розвідники-безпілотники, з метою провокацій постійно порушують повітряний простір. Також, російські війська використовують, заборонені міжнародними конвенціями, протипіхотні міни. В рядах терористів проти України воюють російські спецназівці, учасники "чеченської", десантники, професійні снайпери. Путінські емісари намагаються тримати ситуацію під контролем і впливати на бойовий дух терористів. Втім, з кожним днем, це їм вдається все меньше і меньше. Бойовики деморалізовані.
Наразі, продовжується позиційне протистояння. Підрозділи АТО нарощують сили і готуються до чергової активної фази наступу на позиції російських терористів.
Продовжую перебувати тут і по-можливості інформуватиму.
Жодних сумнівів, дотиснемо рашистів і звільнимо нашу землю! Слава Украіні!"

Источник: amurburg.ru

Метки: Донбасс; ато; гиркин (Стрелок)

Odessa Daily


Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100