Odessa DailyНовости

Добрий подарунок від ТЮГу

Odessa Daily

21 марта 2024 в 20:41

У Всесвітній день театрів для дітей та юнацтва в Одеському ТЮГу ім. Юрія Олеші відбулася прем'єра вистави "Увага! Ведмідь!!!" за п'єсою Якова Горобця.

Добрий подарунок від ТЮГу

Вистава розповідає про зворушливу дитячу віру в диво, про потребу у вірному другові, про пристрасні мрії, як потрапити в захопливі пригоди.

Головні герої історії - дівчинка Джуді та її плюшеве ведмежа на ім'я Паддінгтон, яке живе на сцені повноцінним життям. Протягом усієї вистави, батьки головної героїні, в ігровій формі знайомлять її з навколишнім світом, допомагають зрозуміти не тільки дорослих, а й саму себе.

Глядачі, які побували на прем'єрі, поділилися з нами своїми враженнями.

"Вистава чудова!" - каже Олеся 8 років. (Олеся прийшла на прем'єру з великим букетом квітів та вручила його головній героїні). Її мама Олена продовжує: "Добра, світла, легка вистава з гумором. Деякі моменти я дивилася просто з розчуленням".

"Ведмідь дуже мені сподобався. Всі його пригоди. Я дуже сміявся. Особливо, коли він потрапив до школи і вийшла директорка", - каже Петрик, 7 років. Його бабуся Галина зазначає: "Ми ходимо до ТЮГу постійно. І раді, що з'явилася нова добра вистава, яка однаково підходить як для дітей, так і для дорослої аудиторії. При чому, і молодим батькам, і бабусям із дідусями".

Дійсно, історія дівчинки Джуді та її ведмедика Паддінгтона ідеальна для сімейного перегляду. Вона вчить доброти, допитливості, оптимістичного погляду на світ, і по-дитячому гострої свіжості сприйняття подій.

У виставі зайняті прекрасні актори Орина Кравчук, Наталія Федорчак, Олексій Кочетов. А в ролі мами виступає режисерка-постановниця Юлія Петрусевичютє.

Ще один сюрприз полягає в тому, що кожен актор фактично грає кілька ролей. При цьому незвичайне світлове оформлення вистави створює атмосферу справжньої казки.

"Увага! Ведмідь!!!" - новий і дуже приємний подарунок усім одеситам. Наступні дати показу - 24 та 26 березня. Не пропустіть.

Текст і фото: Маргарита Коробіцина

Odessa Daily


Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100