Odessa DailyНовости

Свято дитинства в просторі творчості

Odessa Daily

6 декабря 2023 в 17:01

В Одеському театрі юного глядача відбулося свято святого Миколая за новим стилем. 6 грудня вхід до театру був вільний. Об 11-й урочисто відкрилася виставка дитячого малюнка під назвою "Різдвяне диво", яка буде проходити весь грудень та січень.

Свято дитинства в просторі творчості

Цього року у виставці взяли участь 137 дітей. Найменшій учасниці виставки, Анастасії, всього 3 рочки. А старшій, Ганні - 16. Для постійних глядачів театру це - не просто подія, на яку вони чекали, а справжне чудо з сюрпризами. Ну а ті, хто тільки-но збираються до театру, наразі мають чудову нагоду долучитися до простору творчості та дитячих мрій.

Тематика оприлюднених на виставці малюнків, безумовно, святкова, та дуже різноманітна і яскрава. Кожен дитячий малюнок створений щирою дитячою душею. Своєю творчістю діти висловлюють любов до Святого Миколая, до свята Різдва, жо своєї сім'ї, до мами й тата, до нашої землі та її захисників, до природи, до своїх братів, сестер, вірних друзів та, звісно, до театру.

До всезагальної радості дітлахів та їхніх батьків, за традицією, всі учасники виставки були нагороджені дипломами. А також цінними подарунками, які підготувала Одеська обласна Рада Миру. Її голова - Таміла Афанасьєва, тепло привітала зі сцени театру дітлахів, їхніх батьків та педагогів зі святами.

Крім того, в цей святковий день малечі було подаровано чарівну виставу-читку "Пан Чимерник та зоряна таємниця" за участю провідних акторів театру.

Якщо і ви хочете розділити цю атмосферу дива у просторі творчості, обов'язково сходіть до ТЮГу, відвідайте виставку дитячих малюнків і подивіться якусь казкову зимову виставу.

Маргарита Коробіцина.

фото автора і з архіву театра. 
на першому фото: юна художниця Ольга Бобир на фоні її роботи "Різдвяна зірка"

Odessa Daily


Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100