Odessa DailyНовости

Світлої пам'яті Артиста

Odessa Daily

16 февраля 2024 в 19:12

Пішов із життя Віктор Андрійович Раду.

Світлої пам'яті Артиста

Улюбленець Одеси. Артист із великої літери. Майстер сцени. Служитель мистецтва. Людина великої душі. Пішов раптово, несподівано. Передчасно. Зупинилося серце людини, яку неможливо замінити ніким.

Неможливо накласти на наші душу марлеву пов'язку, щоб заглушити біль втрати. Але зустріч із такою людиною на життєвому шляху, залишить світлий слід у душі назавжди!

Усі, хто були знайомі з ним, дружили, працювали разом, насолоджувалися його роботами в театрі, кіно, на радіо, - усі ми відчували головне - у Віктора Андрійовича вистачало тепла для всіх.

Добра, щедра, контактна, приємна в усіх відношеннях людина, з великим розмахом у діяльності, була щиро щедрою у прояві почуттів на сцені й у житті. Йому були притаманні рідкісні в наш час якості - простота і безкорисливість. У будь-який час він був готовий прийти на допомогу і виручку.

Добро жило в ньому природним чином, наповнювало його душу. І поширювалося на всіх, хто його оточував. А ще він відчував у кожному з нас щось гарне, бачив це гарне і підтримував. Спілкування з ним завжди надихало й охоплювало, з ним було спокійно й затишно.

Втрата важка і непоправна. Але всім, хто у своєму житті відчув широту і глибину його душі, невимовно пощастило. Ми віримо, що його душа - особлива нематеріальна безсмертна сила, продовжує жити. Ми можемо, як раніше говорити з нею. Ми говоримо: «Вікторе Андрійовичу, ми Вас любимо і будемо пам'ятати. Хай збереже Господь Вашу безсмертну душу».

 Текст: Маргарита Коробіцина
Фото: Юлія Рубінська з архіву театра.

Odessa Daily


Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100