Odessa DailyМнения

Сергей Гуцалюк обвиняет хозяев гостинично-развлекательного комплекса НЕМО в организации провокации!

Odessa Daily

18 февраля 2015 в 14:16
Текст опубликован в разделе «Мнения». Позиция редакции может не совпадать с убеждениями автора.

В Одессе зреет очередной конфликт с общественностью Евромайдана. На телеканале, принадлежащему одному из местных олигархов, вышел сюжет, обвиняющий Сергея Гуцалюка, лидера Одесского Евромайдана, в избиении участника группы поддержки застройщиков окрестностей пляжа Ланжерон, гражданина по фамилии Мунтян.

Сергей Гуцалюк обвиняет хозяев гостинично-развлекательного комплекса НЕМО в организации провокации!

Сергей Гуцалюк обвиняет финансово-промышленную группу Кучука и его партнеров, ведущих свой гостинично-развлекательный бизнес на побережье Одессы, в провокации с целью дискредитировать общественность Одессы, выступающую против застройки побережья и за рациональное использование природных ресурсов Одесских склонов.
Со слов Сергея, якобы пострадавшего гражданина Мунтяна, после участия его в конфликте с Самообороной, на протяжении всего мероприятия, которое длилось уже после заявленного избиения более восьми часов, неоднократно видели в зале, активно участвующего в слушаниях.
Прямая речь / Пряма мова:
На останніх громадських слуханнях по Ланжерону 08/02/2015 р., я з нашими активістами зірвали підготовлену фінансово-проимсловою групою Кучука у виконанні комуністом-олігархом Кісловського провокацію, метою якої було вчинити бійку на вході з Самообороною та таким чином дискредитувати як Демальянс, так Самооборону та Генеральний Протест. У охоронців Кісловського як і у нього була зброя (травматичні пристрої). Ми з активістами намагалися передати провокаторів міліції, через що почалась штовханина ,а охоронці Кісловського та підготовлені ним «тітушки» кинулись у бійку. Міліція сутичку присікла. Постановочні кадри ніби то побитого мною громадянина Мунтяна на каналі G-tv які демонструвались 10.02.2015 є продовженням спланованої провокації з дескридитації мене особисто та протестного руху проти забудови узбережжя та історичного центру Одеси взагалом. Наші юристи готують позовну заяву щодо захисту честі, гідності та ділової репутації а також спростування наклепу відносно озвученої інформації.
P.S.
Саме цікаво, що громадянин Мунтян був на останнії слуханнях 08.02.2015 до їх завершення, а це приблизно до 20-00 його бачили багато людей і я особисто, ніяких ознак травм у нього на той час не було. Як би він отримав ці травми тоді, то це б стало відомо відразу на слуханнях і використовувалось нашими опонентами в залі , як «козирна карта».

Источник: www.24nova.net

Метки: провокации; немо; гуцалюк

Odessa Daily


Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100