Odessa DailyМненияПорошенко и другие проблемы Украины

Семен Семенченко: Про який конкретно реванш ви зараз говорите? Про той який влаштували члени БПП які п'ять років саботували розслідування по Клюєву?

Odessa Daily

3 июля 2019 в 17:09
Текст опубликован в разделе «Мнения». Позиция редакции может не совпадать с убеждениями автора.

Спікер ВР і кандидат в депутати від ПЄС Парубій закликав ЦВК скасувати реєстрацію Кузьміна, Клюєва і Шарія кандидатами в депутати. «Реванш не пройде», повідомив Парубій.

Семен Семенченко: Про який конкретно реванш ви зараз говорите? Про той який влаштували члени БПП які п'ять років саботували розслідування по Клюєву?

Він також зазначив, що Клюєв -причетний до розгону і побиття протестуючих на Майдані в 2013-2014 роках. Все правильно. Все відмінно. Я -«за». Тільки хочеться запитати Парубія. П'ять років у вас була вся влада в країні. До сих пір у вас в руках парламент, уряд, ЦВК і генпрокуратура. Чому ж за п'ять років реформований вами суд заочно не засудив Клюєва за звинуваченням реформованої вами прокуратури? Я не голосував за призначення Шокіна і Луценка на посаду генпрокурорів. Тому що знав що ваші партнери, куми і однопартійці нічого розслідувати не будуть. Ви - голосували. Я дав підпис за відставку і Шокіна і Луценка. Ви - ні. І звертаєтеся ви зараз в ЦВК до кого конкретно? До трьох членів ЦВК від фракції Народний Фронт (вашої нинішньої фракції в ВР)? До шести членів ЦВК від фракції БПП (партії Петра Порошенка, який є першим номером вашого нинішнього списку від парті ПЄС)? Про який конкретно реванш ви зараз говорите? Про той який влаштували члени БПП які п'ять років саботували розслідування по Клюєву? Або про той реванш який вчора влаштували члени ЦВК від БПП і НФ?

P.S. На зображенні - «боротьба нанайських хлопчиків». Почитайте в гуглі що це.

P.S.2. От і все. Порошенківська ЦВК в дії. Петену просто був потрібен привід щоб очолити боротьбу проти самого себе. Українці - знімайте локшину з вух!

Источник: www.facebook.com

Odessa Daily


Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100