Odessa DailyМненияСуд по делу против Ирины Выхристюк

Владислав Сердюк: "Цирк" по судебному делу против Ирины Выхристюк

Odessa Daily

19 января 2019 в 17:49
Текст опубликован в разделе «Мнения». Позиция редакции может не совпадать с убеждениями автора.

Подивіться, який цирк відбувається в Татарбунарах. Суддя, якому було розподілено розгляд справи по обвинуваченню Ірини Вихристюк взяв самовідвід,с ам його розглянув і сам задовольнив. А знаєте чому?

Владислав Сердюк: Цирк по судебному делу против Ирины Выхристюк

Тому що він (чи вона) з різних "джерел": обвинувального акту по цій справі, газети "Татарбунарський вісник", вiд якихось громадян ОСОБА 2, ОСОБА 3, тощо, дізнався, що Ірина Вихристюк зневажливо ставиться до місцевої влади, до громадян,тому "....у судді Тимошенка С.В. до початку розгляду зазначеного кримінального провадження склалась впевненість в обгрунтованості обвинувачення стосовно зазначеної особи та її винуватості у вчиненні інкримінованих їй дій". І щоб цього суддю не звинуватили в упередженності він взяв самовідвід. Добре,що хоч так.
Отже, пам*ятайте, учасники судових процесів. Коли йдете до Татарбунарського суду, знайте, що судді там теж люди, і вони теж сидять в інтернеті, читають газети, дивляться телевізор і з тої маячні, що почули і побачили, можуть робити висновки по справах, ще до їх розгляду. А Конституція України, різні КПК, ЦПК, інші нормативні акти то так, макулатура.
Може всіх суддів Татарбунарського суду поміняєм на коллектив "Татарбунарського віснику"?

Комментарий Ирины Выхристюк

Суддя Тимошенко мав честь судити у справі Вторенко проти Вихристюк, за те, що я у 2014 році написала статтю про забудову пляжу Лебедівського фірмою "Граніт" (Могильников), про узурпацію ресурсів нацпарку Могильниковим з Вторенко (тоді він був директором Парку). Суд був для нього дуже складний, але він був змушений виправдати мене. І уявіть, перед оголошенням ухвали суддя звертається до Вторенко (позивача) і каже: я зробив все, що міг, але. .. Після цього він воліє брати відвід))) 
А коли Могильников подав на мене позов за мої публікації по самозахопленню території пляжу і його забудови, тоді 4! судді Татарбунарського суду взяли відвід))) в них боролися суддя і людина.

Источник: www.facebook.com

Odessa Daily


Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100