Odessa DailyМненияПобеда Зеленского. Что дальше?

Семен Семенченко: Міхеїл Саакашвілі не йде на вибори з Ударом

Odessa Daily

7 июня 2019 в 10:55
Текст опубликован в разделе «Мнения». Позиция редакции может не совпадать с убеждениями автора.

Судячи з нічного посту мера Києва Кличка, Міхеїл Саакашвілі не йде на вибори з Ударом. Я не маю відношення до партії РНС, проте особисто знаю і поважаю багатьох людей звідти.

Семен Семенченко: Міхеїл Саакашвілі не йде на вибори з Ударом

(пост Кличка)

Ми з ними дуже різні, але в одному схожі- з точки зору Ударів, БПП і багатьох інших представників «демократичных сил» (як вони себе називають) ми всі «божевільні». У перекладі на українську - не тільки коментуємо, а й діємо, інтереси країни ставимо вище за особисті. Тому спостерігав за перипетіями в РНС з інтересом. До кличка- боксера можна відноситься як до боксера. До мера - як до мера, але все п'ять років ці люди були частиною БПП, давали голоси в Раді Порошенку і були хребтом його системи. Системи яка дала нам здачу Криму, Іловайськ, Дебальцеве, Гонтареву, Роттердам і свiнарчукiв, Луценка і не розслідувані вбивства Небесної Сотні. І я дуже добре розумію чому багато людей з РНС, які стояли з нами пліч-о-пліч зі щитами 17 жовтня 2017 потiм негативно поставилися до подібного альянсу. А президент Грузії дуже правильно зробив вирішивши послухати своїх прихильників перед прийняттям такого рішення.

Бажаю РНС знайти свій власний шлях, тому що зараз Україні як ніколи потрібні «божевільні люди» - люди «які бажають дивного», не терплять договірнякiв, не миряться з підлістю і не живуть «як всі». Тим більше що Система, швидше за все, зможе прогризти дірку в кораблі з назвою «дострокові парламентські вибори» і більше часу з'явиться у всіх. І у злодюг і у вільних людей. В будь-якому випадку бажаю нашим колегам по боротьбі у 2017 удачі в пошуках себе. Адже і від цього теж буде залежати якою завтра буде наша Україна.

Источник: www.facebook.com

Odessa Daily


Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100