Odessa DailyМненияПобеда Зеленского. Что дальше?

Ирина Выхристюк: НЕПОКАРАНЕ ЗЛО ЗРОСТАЄ І ЦЬОМУ СПРИЯЄ ПРАВООХОРОННА ТА СУДДІВСЬКА СИСТЕМА.

Odessa Daily

22 августа 2019 в 11:51
Текст опубликован в разделе «Мнения». Позиция редакции может не совпадать с убеждениями автора.

Адміністративні справи суддя Тимошенко завжди розглядав одноосібно, сам на сам з порушником. Результати цих міжсобойчиків на користь порушників!

Ирина Выхристюк: НЕПОКАРАНЕ ЗЛО ЗРОСТАЄ І ЦЬОМУ СПРИЯЄ ПРАВООХОРОННА ТА СУДДІВСЬКА СИСТЕМА.

Надсилаючи до суду адмінматеріали, Парк завжди зазначає, щоб запрошували представника нацпарку, тобто людину, яка і склала протокол, щоб можна було ВСЕБІЧНО дослідити справу. Але слово "всебічно" не дуже подобається єдиному суді С.Тимошенко. Краще звучить - "одноосібно і однобічно".

Сьогодні він не дозволяв мені бути присутньою при розгляді справи про адмінправопорушення гр.Ярошенка (крупний землевласний з села Кочковате, депутат Татарбунарської райради), який проігнорував ДВА забороняючих знаки та усне попередження, проїхав на територію пляжу. Вів себе зухвало коли йому пояснили, чому на дану територію пляжу проїзд заборонений (не плутати з відпочинком). Відмовився представитись. На перше засідання не з'явився. Суддя Тимошенко переніс засідання і нас повідомив про це. 

В сухому залишку: суддя Тимошенко неприкрито сприяє правопорушникам. Ігнорує чинне законодавство. Дозволяє у суді ображати представників Парку. І його виводить із рівноваги, коли ми фіксуємо судове засідання. При цьому, не звертає увагу, коли таку ж фіксацію здійснює правопрушник. 

Тимошенко призначив аж 170 грн штрафу латифундисту Ярошенко. Оплески!
на фото: автотранспорт ф/г Ярошенко. І не шкода новеньких авто ганяти по піску та солоній воді. 

Источник: www.facebook.com

Odessa Daily


Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100