Odessa DailyМненияЛетний театр Горсада

Виталий Устименко: Не можу не поділитись своєю дитячою радістю. (О Презентации нового проекта по Летнему Театру)

Odessa Daily

10 января 2019 в 09:53
Текст опубликован в разделе «Мнения». Позиция редакции может не совпадать с убеждениями автора.

Рівень, з яким команда громадських активістів та експертів розкатує типу фахових цинічних накачених грошима виродків по Літньому театру просто вражає.

Виталий Устименко: Не можу не поділитись своєю дитячою радістю. (О Презентации нового проекта по Летнему Театру)

Це той випадок, коли ідея створення якісного громадського простору проходить чимало роботи і конвертується у справді достойний результат. Порівняйте сьогоднішню презентацію проекту Літнього з (прости господи) "проектом" Коганівського квнщика Шпинарьова. Відчуйте різницю.

Результатом останньої публічної консультації по Літньому є створення робочої групи для проведення соціологічного опитування, щоб визначити вподобання одеситів у цьому питанні.
Одесити самі (!) зібрали кошти на це соцопитування, його провели і на його основі група молодих архітекторів розробила громадський проект ревіталізації Літнього театру.

Ми реально розуміємо, що ОНР на чолі з Геннадий Труханов ніколи не дасть можливість реалізувати такий проект, бо тоді там буде зелена зона для відпочинку, а не ТЦ чи хоча б якась мінімальна жральня.
Всі проведені процедури низової демократії приречені на поразку, адже вони мають узгоджуватись жадібними свинями Одеської міської ради. 
Але це такий кайф спостерігати якісне зростання громадського сектору Одеси, ви собі навіть не уявляєте.

Велика подяка Larysa Virnina та Аркадий Шупляков за це маленьке свято.

Источник: www.facebook.com

Odessa Daily


Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100