Odessa DailyМненияЛетний театр Горсада

Ольга Квасницкая: Вернем Летний театр громаде - руководство к действию!

Odessa Daily

18 октября 2018 в 12:20
Текст опубликован в разделе «Мнения». Позиция редакции может не совпадать с убеждениями автора.

Понимая важность Летнего театра для каждого одессита, прошу помочь и внести свой вклад в наше общее дело по возврату этой территории громаде!

Ольга Квасницкая: Вернем Летний театр громаде - руководство к действию!

Вот ИНСТРУКЦИЯ, что нужно сделать каждому кто желает приобщиться к общему для всех нас проекту! 
1. Заходим на сайт единого центра обращений граждан города Одессы 15-35
https://1535.odessa.ua/ 
2. Проходим авторизацию через Фэйсбук или Гугл (возможно придется дополнить информацию о вас)
3. Нажимаем окошко "ОСТАВИТЬ ОБРАЩЕНИЕ" и далее заполняем формуляр:
-ТЕМА ОБРАЩЕНИЯ: "Збереження громадського 
простору" (можно скопировать)
-ВИД ОБРАЩЕНИЯ: оставляем 
"Предложение(замечание)"
-КАТЕГОРИЯ ОБРАЩЕНИЯ: выбираем "Парки"
-ОБРАЩЕНИЕ: копируем следующий текст:
"
Одеському міському голові
Труханову Г.Л.

Шановний Геннадію Леонідовичу!
Звертаємось до Вас з метою захисту інтересів одеситів та збереження громадського простору нашого міста.
З кінця XVIII століття Міський сад є відкритим місцем для прогулянок і відпочинку містян і гостей нашого міста. Цей простір було подаровано одеситам задля їх добробуту з умовою неможливості відчуження на користь приватних осіб. Однак, попередники зухвало порушили права одеситів та віддали територію Літнього театру у приватні руки.
У Вас є можливість увійти в історію нашого міста, як меру, який повернув одеситам громадський простір в серці нашого міста. Як меру, який захистив Міський сад від забудови.
Одесити неодноразово висловлювали свою позицію щодо необхідності збереження території Літнього театру, і сьогодні ми вимагаємо терміново вжити всі необхідні заходи для її повернення у власність територіальної громади . 
З метою убезпечення території Літнього театру від висотної забудови та у зв’язку з тим, що на сьогодні територія Літнього театру була включена в межі Міського саду, вимагаємо терміново розпочати процедуру викупу будівель та споруд Літнього театру Міського саду, розташованих за адресою: м. Одеса, вул. Преображенська, 24, у їх власника – СП «Солінг».
Повноваження міської влади щодо викупу зазначених об’єктів для суспільних потреб чи їх примусового відчуження з мотивів суспільної необхідності визначені положеннями Цивільного кодексу України та Закону України «Про відчуження земельних ділянок, інших об'єктів нерухомого майна, що на них розміщені, які перебувають у приватній власності, для суспільних потреб чи з мотивів суспільної необхідності».

Тож, наполягаємо задовольнити наші вимоги та терміново ініціювати розроблення проекту рішення Одеської міської ради щодо викупу у СП «Солінг» – власника об’єктів нерухомого майна – будівель та споруд Літнього театру Міського саду, розташованих за адресою: м. Одеса, вул.Преображенська, 24, для суспільних потреб, а саме – для розташування об'єкта природно-заповідного фонду - парка-пам'ятки садово-паркового мистецтва Міський сад. 
"
-ТИП ОТВЕТА: выбираем "письменно" 
-АДРЕС ПРОБЛЕМЫ: выбираем улица: Преображенская; дом: 24 или уточните на карте перенаправляя метку на "Летний театр"
-далее ОБЯЗАТЕЛЬНО оставляем "ГАЛОЧКУ" напротив вопроса (((Я согласен с тем, что текст моего обращения (кроме регистрационных, персональных данных) будет доступен публично на карте города.)))
-наживаем на окошко "ОТПРАВИТЬ"
ВСЕ!!!
ЖДЕМ ДЕЙСТВИЙ СО СТОРОНЫ МЭРА!!!
Благодарю всем кто помогает!!!

Источник: www.facebook.com

Odessa Daily


Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100