Odessa DailyНовости

З любовью до Театру

Odessa Daily

27 марта 2023 в 18:56

Театр - це Всесвiт. Це - дзеркало життя та, разом з тим, - це зустрiч з мистецтвом. Це - завжди свято.

З любовью до Театру

Багато рокiв театри Одеси дарують радiсть тим, хто боронить нашу Державу з 2014 року. Одеська спiлка ветeранiв та iнвалiдiв АТО виражае велику вдячнiсть улюбленим театрам Одеси: Одеському академічному українському музично-драматичному театру ім. В. Василька, Нацiональному театру Опери та Балету, Одеському академічному театру музичної комедії ім. М. Водяного, Одеському Обласному академiчному театру. Окрема вдячнiсть - вiд наших дiтлахiв - Одеському Театру Юного глядача iм. Ю. Олешi.

Бiльшiсть членiв нашoi oрганiзацii мають бойовий досвiд та в цей складний для Держави час знаходяться в зонах проведення активних бойових дiй. Вони нищать росiйських агресорiв чи стоять в тероборонi, а iх жiнки та дiти разом чекають на Перемогу та повернення батькiв до дому.

Iнодi випадають дуже рiдки, але дуже щасливi вiдпустки на один день, в якi можна вiдвiдати театр. А коли знов приходить розлука, дiточкам знов не вистачае тепла батькiв.

Багато в нас i iнвалiдiв, якiм теж не просто жити.

Велика - велика вдячнiсть театрам Одеси, якi дарують радiсть та пiдтримують в кожного з нас та в наших сiм'яx мужнiсть та стiйкiсть. Також нашi героi розумiють, що люди в тилу цiнують ix важкий виснажливий труд заради мирного неба над нашою Батькiвщиною.

Сьогоднi ми щиро вiтаемо всiх театральних дiячiв з Мiжнародним Днем Театру. Миру, добра, благополуччя вам та нових творчих звершень.

З повагою В. О. Голови правлiння ГО «Одеська спiлка ветеранiв ра iнвалiдiв АТО» Г.I.Гречка

Odessa Daily


Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100