Odessa DailyНовости

У темнi часи добре видно світлих людей

Odessa Daily

31 августа 2024 в 13:20

Ця думка повною мірою справедлива щодо організаторів нової доброї справи для маленьких українців – «Збери портфель дитині».

У темнi часи добре видно світлих людей

30 серпня  Єврейський культурний центр "Beit Grand" провiв особливий захід - благодiйний показ одразу двох адаптованих версiй  премʼєрних вистав цього року: «Помпезне шоу» та «Дзеркало» вiд Кінотеатральноi лабораторіi «Ілюзіон».

Творча команда «Ілюзіону» добре знайома одесситам, а тепер i гостям мicта.  Художнiй керiвник лабораторii Дмiтро Олешко, режисер-постановник, актор театру i кiно, музикант,  вокаліст, лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів мистецтв.

Його команда це команда надзвичайно талановитих мoлодих людей, що горять своєю справою та щиро дiляться теплом своiх сердець з глядачем.

Вхід на виставу здійснювався за донатом або канцтоварами для школярів.

Таким чином, було збiрано чудoвi шкiльнi набори для діток ВПО.

Вистави були дуже цiкавими, яскравими, неордiнарними.

Виходячи з вистави, одна ciмейна пара, що прийшла з донечкою 11 рокiв, сказали менi: «Нам дуже сподобалося. Сама iдея заходу - те, що треба. Дочцi було цiкаво i нам теж. Шкода, що бабулю не захватили. Вона в нас любить театр про молодь. Дiйсно, ми відволіклись вiд повсякдення, перезавантажились та набралися сил. Безумовно, було приємно зробити добру справу. Сaмi добре розумiємо, як важко в наш час зiбрати дитину до школи».

Можна сказати, що кожен глядач залишав зал з вiдчуттям тепла та подяки.

А ще - з бажанням новоi зустрiчi з «Ілюзіоном».

 

Маргарита Коробiцина.

Odessa Daily


Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100