Odessa DailyНовости

Свято талановитих дiтей попри все

Odessa Daily

18 мая 2024 в 12:41

У парку Шевченка у днi вишиванки вiдбувся благодiйний Гала-концерт учасникiв конкурсу Spring Hit-Parade 2024! Вiн був присвячений до 30-рiччя Міжнародного фестивалю Зiронька.

Свято талановитих дiтей попри все

Беззмінним директором Фестивалю є Катерина Степанова, яка віддає всю свою енергію і все своє серце дітям. 30 рокiв - дуже поважний вiк проекта та значна подiя в життi нашого мiста.

За роки свого iснування Фестиваль став другом та провiдником талановитих дiточок у свiт мистецьтва. Сьогоднi багато з них - вiдомi артисти, музиканти, ведучi та викладачi.

Ну а цiєї весни у конкурсi взяли участь понад 200 талантiв у 6-ти номінаціях: Інструментальна музика, вокал, танець, відеокліп, художнє слово та композиторська творчість. Дітей зустрічало професійне Міжнародне журі та велика і найкрасивіша концертна зала Одеси. А також нагороди: дипломи, медалі - всім учасникам, кубки, призи - переможцям, запрошення на зарубіжні конкурси та фестивалі без вступного внеску - спеціальні призи від членів журі. Отже в Одесi засяяли новi талановитi зiрочки.

Гала-концерт учасникiв конкурсу у парку Шевченка став справжнім святом. Популярна сцена парку (Мушля) побачила аншлаг глядачів. Деяким не було де сісти, але вони все рівно дивилися концерт стоячи.

Посеред однієї з пісень пролунала сирена повітряної тривоги. І концерт довелося перервати. Однак, ні учасники концерту, ні глядачі не пішли додому, а перечекавши тривогу в укритті, продовжили свято.

У концерті взяли участь гості з Києва, оркестр інституту внутрішніх справ, а також представники ДСНС і поліції. Були частування від капеланів. А ще - і незвичайні сюрпризи. Наприклад - пізнавальне відвідування мобільного класу безпеки та пропозиція розфарбувати автомобіль ППС. Чим діти скористалися з великим ентузіазмом.

Ювілей відбувся всупереч усьому. До слова, творець і режисер проекту Олександр Степанов у дні конкурсу зустрів і свій ювілей. Йому виповнилося 65 років.

Побажаємо Фестивалю Зірочка та його засновникам і творцям миру, добра, невичерпного творчого натхнення і добробуту.

Текст і фото: Маргарита Коробiцина.

Odessa Daily


Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100