Odessa DailyНовости

Прощавай, кохана зірка Одеси!..

Odessa Daily

19 октября 2024 в 15:48

Одеса попрощалася зі своєю улюбленою джазовою виконавицею Оленою Меньшагіною.

Прощавай, кохана зірка Одеси!..

Після тривалої важкої хвороби пішла з життя улюблена джазова виконавиця Олена Меньшагіна. Ій було всього 58 років.

Олена - одна з яскравіших вокалісток Одеси, онука легендарного диригента Одеського театру опери та балету Давида Сіпітінера. Була на сцені з самого дитинства.

Вона мала неймовірну харизму і була унікальна. Бог щедро обдарував Олену талантами. У ній напрочуд гармонійно поєднувалися неповторний голос, прекрасна зовнішність, вміння передавати емоції та зміст пісні. І в кожну пісню вона вкладала душу.

Олена Меньшагіна - лауреат міжнародних джазових та естрадних фестивалів у Таллінні та Берліні, двічі переможниця проекту в конкурсі ресторанних музикантів "Лабух-шоу» (а це, як то кажуть, "чисто по-одеські").

Разом зі своїм чоловіком Сергієм Меньшагіним вони складали яскравий виконавський дуєт. Багато виступали на концертних майданчиках спільно із зірками сучасного музичного Олімпу. Неперевершений дует Олени та Сергія був учасниками багатьох музичних проектів. У тому числі музичного проекту театрального оркестру Одеського академічного українського музично-драматичного театру ім. В. Василька, телевізійного шоу "Одна родина", "Битва оркестрів" та інших. Виконання пісень дуєту Меньшагіних нікого не залишало байдужим.

Свої чудові музичні таланти Меньшагіни передали своїй дочці.

Тепер родина лишилася без Олени.

Прощання з коханою виконавицею відбулося 19 жовтня у Одеському кафедральному Соборі.

Прийшли всі, хто знав Олену та був поцінювачем ії таланту. Всі, хто зміг. Присутні пережили великий біль, тому що втрата такої виконавиці непоправна. Багато хто казав, що в цю утрату неможливо повірити, немає слів, щоб виразити горе, суцільний шок.

Поховали Олену Меньшагіну на Другому християнському кладовищі Одеси.

Висловлюємо щирі співчуття усій родинi Меньшагіних. Прощавай, наша дорога кохана світла зірочка. Царство Небесне твоій неповторній душі. Вічна пам'ять.

 Маргарита Коробіцина

Odessa Daily


Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100