Odessa DailyНовости

Привіт, 95-й! Вітаємо тебе!

Odessa Daily

5 сентября 2024 в 23:28

Одеський театр юного глядача відкриває свій ювілейний 95-й театральний сезон. «Сезон Творців Майбутнього». Саме так назвав його театр. Девіз колективу надає глибокий шляхетний сенс своєї роботі: «Всі разом ми творимо майбутнє Одеси, майбутнє України. Ми завжди з вами, з вашого дитинства - і на все життя. Для кожного з вас знайдеться вистава до душі і серця».

Привіт, 95-й! Вітаємо тебе!

За традицією ТЮГу - перша вистава, що відкриває сезон, це - добре відома класична «Кайдашева сім'я».

А далі на глядача чекає багато цікавого. В репертуaрi цього року заплановані улюблені вистави такі як «Кіт у чоботях», «Чарівна лампа Аладдіна», «Будьте ви щасливі!», «Увага, ведмідь!», «Чарівні черевики» та інші. Відновлюється казка про Попелюшку, «Клятвені діви» О.Михайлова. Один з головних мемів публікацій в соцмережах – «вивчаючи минуле, творимо майбутнє».

Будуть і чудові прим'єри. Про них - тримаємо інтригу. Хай це буде несподіваним ювілейним сюрпризом для всіх.

Найближчим часом театр візме участь у престижному театральному фестивалі «Мельпомена Таврії». А саме - 12 вересня Одеський ТЮГ буде грати в Миколаєві одну з своїх самих інноваційних та незвичайних вистав «Джа-ла-пі-та».

А потім – гастролі Україною. «Зшиваємо» країну, як говорять в театрі. Літні гастролі показали, як потрібна така форма роботи – і глядачам, і театральному колективу.

Театр з любовью та радістю чекає своїх глядачів в ювілейному сезоні! В свою чергу, маленькі та дорослі глядачі чекають нових зустрічей з улюбленим театром. І нехай все добре збудеться.

Маргарита Коробіцина.

Odessa Daily


Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100