Odessa DailyНовости

Присвячено тваринам Одеського зоопарку

Odessa Daily

29 мая 2023 в 09:13

Найтепліші останні дні травня, що минає, подарували одеситам та гостям міста незвичайну художню виставку. Вона була присвячена тваринам Одеського зоопарку і протягом трьох днів експонувалася саме там.

Присвячено тваринам Одеського зоопарку

У виставці взяли участь чудові художники з різних міст України. Вони зобразили мешканців зоопарку в різних техніках і працювали різними матеріалами (акварель, олія, акрил, графіка, малюнок олівцем, пастель та інші). Проте всі творці створювали свої твори, що називається, з натури. Завдяки цьому всі звірята мають явну портретну подібність із мешканцями зоопарку і добре впізнаються. Крім того, виставка супроводжувалася зустрічами з художниками та цікавими майстер-класами для дітей.

Организатор виставки Ірина Локтіонова зібрала дружну команду художників, всі працювали натхненно та з ентузіазмом.

Напрочуд теплими вийшли "Фламінго" та "Пелікани" Лілії Штекель. Зачаровували своєю красою пташки та олені Богдани Баришевої.

А "Безвинне ягня" Ірини Локтіонової та "Совеня" Вікторії Буланової змушували застигнути біля полотна і слухати стукіт свого серця.

Акварелі Маріі Апрятової, Надії Владової, ніжні графічні роботи Олени Лебедевої створювали особу атмосферу виставки. Багато нових імен професійних художників і аматорів відкрила виставка.  

Виставку було доповнено майстерними фотографіями Олександра Синельникова.

Кожен учасник виставки вклав у представлені роботи частинку своєї душі. Завдяки цьому всі три дні в зоопарку панувала атмосфера теплоти, доброти, ніжності та любові до тварин. Не дарма за традицією тварин називають "брати наші менші". Вони дарують нам світло самої Природи, допомагають залишатися людьми в будь-якій ситуації та роблять нас кращими. А художники майстерно зупиняють ці чудові миті.

 Текст і фотографії: Маргарита Коробіцина

Odessa Daily


Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100