Odessa DailyНовости

Одеський театр юного глядача чекає на дітей та дорослих

Odessa Daily

19 декабря 2022 в 20:07

Щоб не трапилося, як би важко не було, дитяча душа завжди бажає свята. Різдво та Новий рік - найтепліші та казкові дитячі свята. Подарувати дiточкам дива готовий один із найстаріших одеських театрів, який нещодавно відзначив своє 90-річчя - Одеський ТЮГ ім. Ю. Олеші.

Одеський театр юного глядача чекає на дітей та дорослих

"Зимова казка" - справжня новорiчна iсторiя, дуже гарна та чарiвна, де можна зустрiти багато знайомцiв навiть не з одної, а з багатьох казок. Вона - для дiточок 4+ та всiєї родини.

Новорiчний "Бал Чорного моря" - цiкава icторiя про те, як важливо любити природу, цiнувати кожну тваринку, та що насправдi можно зробити, коли бажаєшь зробити свiт краще. (5+)

Улюблена украiнська народна казка "Ивасик Телесик". Можно сказати, що вона представлена в жанрi украiнський хорор. Для глядачiв 5+.

Також для малечi є чудова казочка "Чарiвнi черевики".

А для глядачiв 7+ приготовлена дуже зворушлива iсторiя пiд назвою "Полiанна". Це iсторiя дiвчинки-сироти, яка душевним теплом та природньою добротою змiнила на краще життя маленьго мiста та його мешканцiв.

Ну, а на дорослих (14+) чекає найбільш одеська з усіх одеських вистав - колоритна комедiя "Будьте ви щасливі!".

Попереду – багато приємних сюрпризів та приводів для усмішок. Новорічна ялинка у фойє театру вже засвітилася своїми вогниками і чекає на маленьких глядачів, їхніх рідних та всіх дорослих, які люблять теплi свята дитинства.

Текст: Маргарита Коробiцина

Odessa Daily


Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100