Odessa DailyНовости

"Ми любимо театр!"

Odessa Daily

20 марта 2023 в 21:30

Виставка дитячого малюнка під такою назвою відкрила святковий театральний тиждень в Одеському театрі юного глядача ім. Ю. Олеші.

Ми любимо театр!

Міжнародний день дитячих театрів – справжнє свято дитинства, радості та доброти. Фойє театру на якийсь час перетворилося на казковий світ гри, фантазії, творчості та самовираження.

Свої роботи презентували юні глядачі від 3 до 12 років.

Слід зазначити, що виставка дуже атмосферна. Вона просто вражає напрочуд світлою енергетикою та теплотою. Відчувається, що малювали те, що душа просить. Впізнавані не лише персонажі п'єс, легко вгадати і портрети улюблених артистів.

Цікаво було спостерігати обличчя дорослих, які милувалися малюнками. Здавалося, що вони самі перетворювалися на дітей. Ніхто не йшов без посмішки.

Після перегляду виставки, сім'ї глядачів пройшли до зали та переглянули візитну картку театру - спектакль "Кайдашева сім’я", який був чудово зіграний провідними акторами театру.

Загалом, на маленьких глядачів та їхніх батьків чекає різноманітна програма та багато сюрпризів. Одна з них - спектакль "Смак сонця."- просто в зоопарку. Зворушлива п'єса про звірят під час війни. Діти зможуть побачити живих учасників цієї історії, про яких піклуються співробітники Одеського зоопарку.

У театрі будуть показані й інші улюблені вистави. А завершить тиждень "Івасік Телесік" та нагородження учасників виставки малюнків "Ми любимо театр".

Не пропустіть театральну весну в Одеському ТЮГ!

Текст і фото: Маргарита Коробіцина

Odessa Daily


Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100