Odessa DailyНовости

Крок у казку

Odessa Daily

6 октября 2024 в 12:34

Саме під такою назвою – «Крок у казку» – у Музеї Західного та Східного мистецтва відкрито сімейну виставку Фролкових - Олександра, Алли та Анастасії.

Крок у казку

Для Олександра та Алли Фролкових ця виставка не перша. Зі своїми роботами вони мали успіх на попередніх виставках в різних музеях та арт-просторах міста. Але сімейна виставка з Анастасією - перша.

Виставка не дуже велика за об'ємом, але дуже цікава, атмосферна, затишна. Взалі, сімейних показів в житті Одеси небагато.

Приклад Фролкових - справжня співтворчість.У родини - свій світ фантазій і уявлення. Митці працюють у різних техніках – живопису, графіки, валяння, кераміки та бронзи. Але всі їх роботи несуть зміст, в якому панує мир, добро, любов та благоденство. Коли глядач потрапляє на виставку, він немов занурюється у світ світлих спогадів дитинства, з його жагою до казкових мрій. Там співіснують веселі звірята, невагомі балерини, чаклуни, а ще вулиці нашої улюбленої Одеси.

Кожен член родини вніс свою частину у цей казковий світ. Психолог і митець Алла Фролкова створила чарівні будиночки - справжнє диво. Не тільки діти застигають побачивши їх, а й дорослі. В кожному з них живуть маленькі господарі, горять вогники, можна розгледіти меблі та повну обстановку живого простору. А ще біля деяких будиночків розташовані дерева з птахами та навіть невеличкий пруд. Крім того, на виставці можна побачити ілюстрації до дитячої книги, які зробила Анастасія. Та саму книгу.

Думаю, що відвідування сімейної виставки Фролкових це, дійсно, - справжня арт-терапія через занурення в світ казки та світлі спогади дитинства. В наши важкі часи, завітати на таку теплу та затишну виставку до музею – безумовно корисна справа.

Маргарита Коробіцина.

Odessa Daily


Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100