Odessa DailyУкраина

Гриценко: Ющенко постраждав, але не ходив на допити, - щось тут непросто

trudyvl11

11 декабря 2010 в 10:40

gricenko101«Я знаю, як і всі, що із здоров’ям Ющенка було зроблено щось лихе, він постраждав. А що це було, отруєння чи щось інше – мені важко сказати». Такий коментар стосовно перспектив розкриття справи щодо отруєння екс-президента дав Анатолій Гриценко, голова Комітету ВР з питань нацбезпеки та оборони.

На прес-конференції в «ІнтерМедіа Консалтинг» Гриценко зазначив, що «люди вже розгубилися і загубилися, шукаючи відповідь на це питання».
Він сказав, що для нього шокуючою несподіванкою стало небажання самого Ющенка давати показання слідству.
«До Генеральної прокуратури, до Головного слідчого управління викликали сотні людей, включаючи мене, мою дружину, багатьох колег по парламенту. Всім ставити питання про 2004 рік, про те, куди їздив чи не їздив Ющенко, що він їв, де лікувався і т.д. Я спитав: а чого ви в Ющенка самого не запитаєте, він же знає? Відповідь слідчого була така: а Ющенко не приходить на допити. Оце для мене було шоком», - пригадав Гриценко.
На його думку, людина, яка постраждала, більш за всіх повинна бути зацікавлена знайти відповідь – хто наніс удар по його здоров’ю. Але Ющенко до 2009 року на допити не ходив.
«Тут я поставив собі дуже великий знак питання. Щось там непросто, - зауважив Гриценко. - Але що саме відбулося – мають дати відповідь правоохоронні органи і сам Ющенко Віктор Андрійович».

Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100