Odessa DailyУкраина

Якщо слідство боїться назвати замовників вбивства Гонгадзе, я такому слідству не вірю - Гриценко

trudyvl11

9 декабря 2010 в 16:34

gongadze-i-svechkaЯкщо розслідування вбивства Гонгадзе завершиться притягненням до відповідальності лише виконавців, то такому слідству не повірить ні Україна, ні світ. Такий коментар з приводу завершення справи Пукача надав голова Комітету ВР з питань нацбезпеки та оборони Анатолій Гриценко.

На прес-конференції в «ІнтерМедіа Консалтинг» Гриценко повідомив, що інформація про закінчення справи Пукача й передання її в суд викликає в нього кілька питань.
«Якщо слідство, яке тривало 10 років, закінчиться притягненням до відповідальності самого генерала Пукача, то я такому слідству не вірю», - заявив голова Комітету.
«Вбивство Георгія Гонгадзе сколихнуло не лише нашу країну, а весь світ. І воно злим роком висить над Україною. Поки ми не дамо чесну відповідь на питання, хто вбив Георгія, будемо й далі розвиватися в якійсь такій тіні безвідповідальності й аморальності», - вважає Гриценко.
Він також підкреслив, що не вірить слідству, яке боїться вголос сказати про замовників. Також Гриценко назвав «сумнівною» версію щодо Кравченка як замовника вбивства.
«Ніхто ж не вірить, що людина вбила сама себе двома пострілами з двох різних пістолетів», - підкреслив Гриценко.
На його думку, пройде ще певний час, доки буде вказано справжніх замовників вбивства Георгія Гонгадзе.

Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100