Odessa DailyМненияПорошенко и другие проблемы Украины

Аліна Подолянка: Суд відпустив Віталія Палютіна

Odessa Daily

29 января 2019 в 09:51
Текст опубликован в разделе «Мнения». Позиция редакции может не совпадать с убеждениями автора.

Щойно з зали суду Київського району м.Одеси був звільнений організатор нападу на мене Віталій Палютін. Тепер у нього нічний домашній арешт.

Аліна Подолянка: Суд відпустив Віталія Палютіна

Суддя Іванчук озвучив, що на двох засіданнях вимагав присутності слідчого Головного слідчого управління з доказами. Слідчий не з'явився, докази не були надані. Прокуратура на засіданні не надала додаткових доказів окрім тих, що були раніше. 
Корчагін співучасник Палютіна мертвий. Причина смерті невідома, невідома також поліції. Корчагін поєднюючій ланцюжок між Палютіним і виконавцями нападу.
У матеріалах справи достатньо доказів того, що Палютін є членом організованого злочинного угрупування. Це роздруківки телефонних розмов. Прокуратура спеціально не надала ці докази в суд. 
Мені пишуть, що суддя Іванчук взяв за звільнення Палютіна 15 тис доларів. Все можливо. Явно видно, що є змова правоохоронців з суддею. Півроку тому ГУНП Одеської області спеціально змінили юридичну адресу з Приморського району на Київський район. Тепер всі процеси будуть проходити у суді Київського району, головуючим суддею якого є суддя Чванкін. Цей суддя цілком підконтрольний Володимиру Галантернику бізнес партнеру Труханова. Ще півроку тому одеські ЗМІ озвучували саме цю версію зміни юр адреси одеської поліції. 
Пишу заяву про надання мені державної охорони.

Сергій Стерненко: Суд відпустив з СІЗО організатора нападу на Аліна Подолянка Віталія Палютіна (/news/sergj-sternenko-sud-vdpustiv-z-szo-organzatora-napadu-na-alna-podolyanka-vtalya-palyutna-id91917.html)

Источник: www.facebook.com (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205287032211678&set=a.4748758613247&type=3&theater)