Odessa DailyМненияВыборы Президента Украины 2019

Юрий Романенко: Палятся и не парятся (Дело о подкупе кандидата)

Odessa Daily

8 марта 2019 в 11:56
Текст опубликован в разделе «Мнения». Позиция редакции может не совпадать с убеждениями автора.

Честно, я уже устал ржать над этими идиотами. Взять человека, работавшего на Березенко, и подсунуть в качестве человека, пытающегося купить кандидата Юрия Тимошенко, выдвинутого от компании Березенко же. Гении!

Юрий Романенко: Палятся и не парятся (Дело о подкупе кандидата)

Учора ГПУ за спробу підкупу кандидата Юрія Тимошенка затримала двох осіб. Вони начебто давали хабар кандитату за те, щоб знявся з виборів і не забирав голоси у зрозуміло кого. Юлія Тимошенко відкрито називає депутата технічним кандидатом Банкової.

При спробі передати хабар у 5 мільйонів силовики затримали голову Партії захисників України Тараса Костанчука та учасника бойових дій на Донбасі Олександра Іщенка.

І от колеги з thebabel.com.ua (https://thebabel.com.ua/) вирішили пошукати, хто ж такий цей затриманий.

Виявилось, Костанчук у складі батальйону "Донбас" брав участь у бойових діях під Іловайськом, деякий час був помічником нардепа від фракції "Самопоміч" Семена Семенченка на громадських засадах.

До цього, із 2007-го до 2012 року був помічником депутата від "Нашої України – Народної Самооборони" Юрія Кармазіна. На президентських виборах 2014 року як довірена особа працював із кандидатом від Опозиційного блоку Юрієм Бойком.

Але це не найцікавіше.

У липні 2015 року на довиборах до парламенту Костанчук балотувався у 205-му окрузі в Чернігові. Його конкурентом був нинішній заступник голови парламентської фракції Блоку Петра Порошенка Сергій Березенко. Тоді правоохоронці затримали автомобіль зі списками виборців, кількома сотнями тисяч гривень у конвертах, агітаційною продукцією Березенка і зброєю. Костанчук узяв відповідальність на себе. Бізнесмен Геннадій Корбан вважав Костанчука технічним кандидатом Березенка.

Источник: www.facebook.com

Odessa Daily


Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100