Odessa DailyМненияПорошенко и другие проблемы Украины

Віталій Устименко: Іти на сесію міськради 20.03 о 9:00

Odessa Daily

19 марта 2019 в 09:31
Текст опубликован в разделе «Мнения». Позиция редакции может не совпадать с убеждениями автора.

Через 50 років цей період в історії Одеси називатимуть "темними часами" (с). Буде важко виправдатись і пояснити як ми це дозволяли робити зі своїм містом. Буде нестерпно соромно.

Віталій Устименко:  Іти на сесію міськради 20.03 о 9:00

20 березня чергова сесія ОНР голосуватиме проекти відводу в оренду під подальшу забудову чималої території міста.

Гектари зелених зон, історичних місць, територій суспільного користування буде знищено для того, щоб друзі Геннадий Трухановмогли збудувати там багатоповерхівки.

Aleksander Babich детально описав про ці проекти у себе https://www.facebook.com/aleksander.babich/posts/2251517264887546

Що робити?

Сюрприз: іти на сесію міськради 20.03 о 9:00. 
Але не тільки для того, щоб постояти біля стін будівлі і висловити на вулиці свій праведний гнів, а для того, щоб принести цей гнів до сесійної зали. Вони взагалі люблять коли ви стоїте ззовні і не турбуєте їхній спокій всередині. Принести депутатській більшості чітко артикульований, зрозумілий навіть Андрей Кисловский гнів. Стати над Олег Этнарович і Дмитрий Танцюра під час їхнього голосування. Якщо пощастить, спитати у Дмитрий Голубов і Алексей Гончаренко як їм спиться після голосування їхніх ручних курчат з БПП. 
Так, це не просто. Для цього необхідно аж взяти із собою паспорт громадянина України і фізично прийти. 
Так, це вимагає витраченого часу і нервів. 
Так, це може бути фізично небезпечно але ж ніхто не обіцяв в дорозі годувати (с)

Зрештою, це набагато складніше, ніж 31 березня, тобто, через тиждень після сесії прийти на виборчу дільницю і власною рукою змінити ситуацію кардинально. Позбавити Одеську кримінальну групу Труханова-Галантерника покровительства в Києві і зробити так, щоб держава, використовуючи всю силу своїх органів, боролась проти проросійської злочинної групи замість вас. Щоб не доводилось паралельно ще і рубитись із цими державними органами, а але щоб вони захищали вас, захищали Закон.

Тобто, варіанти два: складний і простий. І так як я переконаний, що більшість із вас не буде ускладнювати собі життя першим варіантом, я розраховую на те, що ви хоча б простий варіант зможете втілити в життя.

P.S. Поки писав пост, зрозумів, що забанений більшістю депутатів ОНР. Ти диви, навчились.

Источник: www.facebook.com

Odessa Daily


Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100