Odessa DailyМненияТрагедия на Ланжероне

Руслан Форостяк: По итогам трагедии на Ланжероне. ОФИЦИОЗ

Odessa Daily

18 января 2019 в 18:08
Текст опубликован в разделе «Мнения». Позиция редакции может не совпадать с убеждениями автора.

У підсумку по резонансній загибелі робітника в результаті нещасного випадку на одному з приватних будівництв на Ланжероні в #Одеса

Руслан Форостяк: По итогам трагедии на Ланжероне. ОФИЦИОЗ

Відкрита низка кримінальних проваджень, крім самого факту грубого порушення законодавства про працю та порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою що передбачено ч. 2 ст. 272 КК України досудове розслідування здійснює #СУ #ГУНП Поліція Одеської області, окремо за фактом хуліганських дії під час сутички активістів з приватною охороною Приморським ВП проводиться досудове слідство за ознаками злочину передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України

У Приморський відділ поліції в м. Одесі ГУНП в Одеській області відкрито кримінальне провадження та розпочате досудове слідство за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст. 171 КК України (перешкоджання професійній діяльності журналістів)

Прокуратура Одеської Області розпочала кримінальне провадження за ч. 3 ст. 135 КК України (залишення в небезпеці, що спричинило смерть особи)

Окремо прокуратура звернулася з клопотанням та наклала арешт на земельну ділянку на пляжі #Ланжерон із забороною відчуження, розпорядження та користування, у тому числі проведення на ній будівельних робіт.

Також накладено арешт на речовий доказ – автокран, що впав та спричинив загибель будівельника

Источник: www.facebook.com

Odessa Daily


Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100