Odessa DailyМненияАлександр Ройтбурд

Олександр Ройтбурд: Я патриот!

Odessa Daily

13 октября 2018 в 13:00
Текст опубликован в разделе «Мнения». Позиция редакции может не совпадать с убеждениями автора.

Я патриот той Украины где перед лицом российского вторжения запад в знак солидарности с востоком переходил на русский а восток - на украинский.

Олександр Ройтбурд: Я патриот!

При этом я считаю что украинский язык должен быть единственным государственным.

Но я не патриот той Украины которая запрещает продажу во Львове журнала "Шо" из-за того что он двуязычный. вот текст бумажки которую получил Александр Михайлович Кабанов:

"Вих. № 05/10
від 05.10.2018

Шановні колеги!
Доводимо до Вашого відома, що на території Львівської області буде встановлено заборону на публічне використання російськомовного культурного продукту в будь-якій формі, в тому числі і періодичних видань.
Як зазначається в проекті рішення, обмеження на заборону використання російськомовного продукту діятиме на Львівщині до припинення окупації українських територій.
Прийняття цього рішення черговою Сесією Львівської Обласної Ради призведе до того, що ми будемо вимушені повністю припинити поставку видань російською мовою для мереж, які ми обслуговуємо. 
Як тільки дане рішення буде прийняте Сесією Львівської Обласної Ради, слід чекати прийняття аналогічних рішень по всій території Західної України.
Просимо Вас, зважаючи на дану ситуацію, вжити термінових заходів, а саме розпочати випуск видань українською мовою для Західного регіону України.
Як показала нам практика переходу деяких видань з російської на українську мову, це суттєво збільшило продажі цих видань в порівнянні з російськомовними.
Чекаємо від Вас відповіді в терміновому порядку.
Дякуємо за розуміння.

Директор ПП «Ваша преса» _____________ К.Ф.Поранович"

я патриот страны свободы а не страны запретов.
я патриот страны культуры а не страны дебилов. 
я патриот цивилизации а не варварства.

в Украине есть Конституция. Этот запрет неконстуционен. Дело чести нашего государства - пресечь это мракобесие!

Источник: www.facebook.com

Odessa Daily


Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100