Odessa DailyОтдых

FONTAN SKY CENTER: 13 -14 квітня STYLIST DAYS.

Odessa Daily

23 марта 2019 в 16:14

В середині квітня, 13 -14 квітня, в самий розпал одеської весни, в торговому центрі FONTAN SKY CENTER відбудеться STYLIST DAYS.

FONTAN SKY CENTER:  13 -14 квітня STYLIST DAYS.

Захід пройде в інтерактивному форматі: в магазинах FONTAN SKY працюватимуть стилісти, які планують активно спілкуватися з відвідувачами, консультувати, підбирати гардероб з урахуванням особистих переваг.

Модне свято STYLIST DAYS буде проходити в два етапи.

13 квітня 2019 р.

Відомий київський ТОП СТИЛІСТ і імідж-консультант РОСТ ДИКОЇ проведе майстер-клас на тему “Ідеальний гардероб за 100 хвилин!”, розповість про актуальні тренди Весна-Літо 2019 та о самих затребуваних тенденціях в цьому сезоні.

У кінці майстер-класу РОСТ ДИКОЇ відповість на запитання присутніх і продемонструє найактуальніші тенденції на прикладі нових колекцій магазинів торгового центру FONTAN SKY.
Місце проведення майстер-класу — великий атріум Fontan Sky Center о 18:00.

Вхід вільний!

14 квітня 2019 р.

Другий день модної події заплановано на 14 квітня.

ОЛЕНА Штогрина розкаже про модні тренди сезону, а після зможе відправитися в індивідуальний шоп-тур з тими покупцями, які виявлять бажання взяти участь у ранковому сніданку разом зі стилістом.
У цей день професійний stylish guide і іміджмейкер ОЛЕНА Штогрина зможе дати індивідуальну консультацію всім любителям шопінгу, розповість про головні тенденції сезону і підбере всім учасникам повноцінний гардероб для особливих випадків, наприклад, для круїзу, урочистого вечора або для ділових буднів.
Модний лекторій, шопінг нон-стоп, модний сніданок для всіх бажаючих, кілька радісних годин в примірочних і вигідні покупки зі знижками з нагоди STYLIST DAYS — підготовка до нового сезону в FONTAN SKY пройде успішно в приємній і комфортній атмосфері!

Програма:

13 квітня

11:00 — мобільні шопери
16:00 — битва стилістів
18:00 — майстер-клас від РОСТА ДИКОГО
19.00 — шопінг-квести

14 квітня

11:00 — модний сніданок з ОЛЕНОЮ Штогриною

Источник: city-mall.com.ua

Odessa Daily


Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100