Odessa DailyМнения

Evhen Zborowski: Сумно, коли через дурість людей страждають тварини

Odessa Daily

19 февраля 2019 в 19:21
Текст опубликован в разделе «Мнения». Позиция редакции может не совпадать с убеждениями автора.

П'яний чоловік вирішив, що зайти в супермаркет з бійцівським псом без намордника і повідка хороша ідея, а коли йому зробили зауваження - поліз у бійку, в ході якої вибили скляні двері, а на додачу віддав своєму псу команду "фас" і пес атакував опонента, розірвав вухо (6 швів) і руку (8 швів).

Evhen Zborowski: Сумно, коли через дурість людей страждають тварини

За кілька хвилин на місце прибув екіпаж патрульної поліції і швидка, потерпілого госпіталізували.
Власник стафа не знайшов нічого кращого, як залишити собоку і втекти з місця, а коли зрозумів, що патрульні йому не дадуть цього зробити, то почав кричати і лізти в бійку. Патрульні вмовляли його одягнути ошийник на собаку і прив'язати її, навіть самі намагались це зробити на свій страх і ризик, але власник тільки кричав і нагнітав обстановку, в якийсь момент стаф подумав, що власнику загрожує небезпека і різко накинувся на патрульного, вдарив в груди і повалив, але на щастя, не вчепився, патрульному вдалося скинути пса з себе і відкотитися, тварина ще раз кинулась, але цього разу поліцейський використав табельну зброю і зробив два постріли для знешкодження, стаф упав.. чудова сильна істота захищала свого господаря, як вміла і не могла зрозуміти, що він п'яний бовдур.
Вже за хвилину патрульні погрузили собаку в пріус і з сиреною летіли у найближчу ветклініку, але через 15 хвилин пес помер на операційному столі. Патрульні готові були лікувати тварину і сподівались на одужання, але тепер просто мовчки випускають дим сигарет у небо з мокрими очами.

Слідчо-оперативна група опитала всіх свідків і вилучила відео з камер магазину і нагрудних камер патрульних, власника стафа затримали і доставлено в ізолятор.

Нам дуже пощастило, що патрульний не постражав у цій сутичці і захистив оточуючих, дуже жаль тварину, чия доля опинилась у руках такого безвідповідального йолопа, але є надія, що він отримає реальний термін ув'язнення за свої діяння.

Evhen Zborowski - командир батальйону в Патрульна поліція України

Источник: www.facebook.com

Odessa Daily


Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100