Odessa DailyМнения

Демьян Ганул: Відео нападу патрульних міста Одеси на мене у новорічну ніч.

Odessa Daily

9 января 2019 в 12:51
Текст опубликован в разделе «Мнения». Позиция редакции может не совпадать с убеждениями автора.

Є багато плюсів життя у 21 столітті, один з них це велика кількість камер зовнішнього спостереження. З Божою допомогою вдалося знайти відео як патрульні скоїли правопорушення по відношенню до мене.

Демьян Ганул: Відео нападу патрульних міста Одеси на мене у новорічну ніч.

Цей доказ моїх слів розвіює усі версії поліції та дибілкуватих ЗМІ на зразок «одесса он-лайн», про конфлікт «чоловіка та жінки», адже на відео видно як моя дівчина знаходиться біля мене в час побиття. 

По порядку:
Якість не найкраща, але видно як я та двоє представників реформованої поліції стоїмо та розмовляємо (перевірка документів), потім полісмени йдуть в бік виходу у нас трапляється словесна перепалка, патрульні різко розвиртаються та йдуть на мене, після чого починають застосовувати спецзасоби. Під час побиття моя дівчина хоче зупинити правопорушення зі сторони стражів порядку, але це безуспішно. Коли я був без свідомості патрульні попросту пішли до свого авто, яке я встиг сфотографувати коли прийшов до тями.

Вчора мною написані відповідні заяви та зафіксовано тілесні пошкодження.

Руслан Форостяк: Официальная позиция по делу Демьяна Ганула (/news/ruslan-forostyak-oficialnaya-poziciya-po-delu-demnya-ganula-id91796.html)

Источник: www.facebook.com (https://www.facebook.com/demyan.ganul/videos/353947168732585/)