Odessa DailyМнения

Анатолій Гриценко: Пост для розумних

Odessa Daily

21 октября 2014 в 19:14
Текст опубликован в разделе «Мнения». Позиция редакции может не совпадать с убеждениями автора.

Тривала і брудна PR-кампанія президентського штабу, до якої долучені прокурори, депутати і кандидати від президентської партії, за підтримки кількох центральних каналів - "1+1" олігарха-губернатора Коломойського, 5-й канал Президента Порошенка і 24-й канал львівського мера Садового, купи газет і сайтів, схоже, досягла своєї мети

Анатолій Гриценко: Пост для розумних

Увагу суспільства, і навіть найбільш поінформованоі й розумноі його частини, таки відволікли від актуальних і резонансних тем, зокрема бездіяльності або хибних чи зрадницьких рішень влади, відсутності боротьби з тими, хто розікрав країну за часів Януковича, від новоі, не менш масштабноі корупції носіів уже новоі влади.

Найактуальніша тепер тема - корупціонер-злочинець-зрадник Гриценко, який зі своєю партією іде на вибори як проект і за гроші Фірташа, Льовочкіна, Ахметова, Хмельницького чи ще когось із олігархів.

Усі голосно вимагають від мене негайно спростувати, що я - не корупціонер, не злочинець, не зрадник і не отримую грошей від олігархів.

При тому, що рух Чесно офіційно засвідчив: він не має ні до мене, ні до жодного із 156 кандидатів із нашого списку жодного зауваження чи застереження щодо корупції - і це відомо всім.

При тому, що на партійному сайті нами розміщено декларації усіх 156 членів команди - і вони доступні кожному.

При тому, що на партійному сайті ми відкрито вказали і постійно оновлюємо список усіх спонсорів, які надають кошти на виборчу кампанію, так само звіт про їх використання - кожен може побачити.

При тому, що на моєму персональному сайті розміщено усі декларації, за кожен рік, починаючи з 2005-го, коли пішов на державну службу - і з них видно, що крім зарплати, в Міноборони я нічого не отримав.

При тому, що партія наша не жирує, ледве зводить кінці з кінцями, наш виборчий фонд на порядок менший, ніж у конкурентів, на телеканалах немає жодного нашого рекламного ролика - це також усі бачать.

При тому, що списки і округи інших партій нашпиговані представниками олігархів, у нашій команді немає жодного - це вже вияснили журналісти і аналітики, оприлюднили навіть усі прізвища.

При тому, що за сім років після мого звільнення з поста міністра оборони Генпрокуратура постійно і неодноразово перевіряла усі мої накази і рішення, сотні разів допитувала сотні людей, мене в тому числі, і все це завершувалося одним і тим же висновком - усі рішення міністра оборони Гриценка були законними, жодних збитків державі не нанесено.

При тому, що якби хоч раз порушив закон чи наніс збитки державі, за часів Януковича я би сидів у тюрмі набагато раніше, ніж Луценко, адже відкрито вимагав відставки Януковича і притягнення його до кримінальної відповідальності - розумні люди це теж усвідомлюють.

При тому, що за три роки на посту міністра я підписав десятки тисяч різних документів, які з додатками і обгрунтуваннями зайняли би з десяток вантажівок; усе це зберігається не в мене вдома, а десь у міністерстві чи вже в архіві, тож вимагати від мене документального підтвердження чи спростування якогось рішення чи документа тих часів, 7-9 років тому - мені зробити це нереально і фізично неможливо.

Для розумних людей наведених аргументів достатньо. На нерозумних чи ангажованих не збираюся витрачати часу, аби доводити, що я - не корупціонер, не злочинець, не зрадник і що олігархи на виборчу кампанію грошей нашій партії не давали.

Врешті, хто цікавиться - звертайтеся за потрібними Вам документами до Міноборони, вони там, не в мене вдома лежать. Згідно закону, Ви маєте їх отримати. Бажаю успіху!


Анатолій Гриценко, лідер політичної партії "Громадянська позиція"

Источник: parlament2014.grytsenko.com.ua

Метки: выборы; гриценко; грязные технологии

Odessa Daily


Новости по теме

28.03.16 в 09:54 Гриценко: Я дал показания против 11 высших чиновников по делу об оккупации Крыма и Донбасса

24.10.14 в 12:46 Анатолий Гриценко: Запад должен понять, что Путин - это Гитлер

13.10.14 в 12:27 Їхня люта ненависть нас не зупинить! - Гриценко

07.10.14 в 09:51 Анатолий Гриценко призвал Одессу не голосовать за бандитов и уродов

08.09.14 в 07:02 Партия Гриценко рассчитывает вместе с Демальянсом взять третье место на выборах

22.05.14 в 15:20 Президент должен наладить честный и прямой диалог со всеми регионами Украины - Гриценко

10.04.19 в 21:25 Степанов заявил, что не будет обжаловать свое увольнение с поста главы Одесской ОГА

13.03.18 в 19:08 Гриценко: У Порошенко не только с Аваковым конфликт, а со всеми. С Гройсманом вообще полная ненависть

18.12.17 в 20:12 Минобороны не успевает использовать предусмотренные на развитие армии 10 млрд гривень – Гриценко

23.03.17 в 15:10 Савченко назвала раскол Украины одним из сценариев будущего страны

Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100