Odessa DailyНовостиВыборы Президента Украины 2019

Анатолия Гриценко - в президенты Украины!

Odessa Daily

14 января 2019 в 17:48

11 січня під час Форуму демократичних сил лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка висунули кандидатом від партії на виборах Президента України.

Анатолия Гриценко - в президенты Украины!

Пропозицію підтримали представники політичних партій «Громадянська позиція», «Громадянський рух «Хвиля», «Громадський рух «Рідна країна», «Європейська партія України», громадське та експертне середовище.

Стало відомо, що до команди Анатолія Гриценка приєднались лідер партії «Громадянський рух «Хвиля» Віктор Чумак, лідер партії «Громадський Рух «Рідна Країна» Микола Томенко, голова Європейської партії України Микола Катеринчук, голова політичної сили «Альтернатива» Єгор Фірсов, заступник голови Комітету ВР з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Наталія Новак, голова ГО «Всеукраїнський союз учасників АТО» Олександр Кралюк, голова Всеукраїнської асоціації переселенців Руслан Калінін, активістка та у минулому член Громадської ради доброчесності Марина Соловйова, експерт Реанімаційного пакету реформ В’ячеслав Черкашин та інші.

Під час форуму Анатолій Гриценко презентував програму «Чесний президент – служитиме людям!», з якою висуватиметься на вибори Президента України.

Програма базується на таких основних блоках як справедливість та безпека в Україні, зростання її економіки.

«Досить Україні пасти задніх. Наша мета – наступити на п’яти лідерам Європи! Вибори дають нам шанс повернути у владу професійність, чесність і совість. Щоб людина, родина і наша країна жили гідно – в мирі, добробуті і безпеці! Потрібні швидкі рішучі зміни», - закликав Анатолій Гриценко.

Серед першочергових рішень - внесення закону про імпічмент президента, скасування депутатської недоторканості, необхідність прийняття рішення щодо нової виборчої системи. 

У питанні врегулювання ситуації на сході України політик пообіцяв, що окуповані території планує повернути дипломатичними, воєнними, економічними, санкційними засобами спільно із зарубіжними партнерами. За його словами, це можливо здійснити протягом 5-річного президентського терміну.

В економічному блоці Анатолій Гриценко розповів, що за час його президентства не буде безсистемних реформ і небезпечних експериментів з економікою, а планується економічне зростання темпами 10% щорічно на основі Плану дій, розробленого його командою спільно з Української Радою Бізнесу, економістами і експертами громадського сектору.

Окремий блок програми Анатолія Гриценка також стосується соціальної політики. За словами політика, середня зарплата в Україні буде понад 700 євро, відповідно зростатимуть пенсії.

«За п’ять років ми з командою розчистимо будівельний майданчик країни від корупції і хаосу; закладемо правильний фундамент взаємної довіри і єдності, умов і стимулів для самореалізації кожної людини; змонтуємо правильні будівельні блоки – держави і політики, економіки і освіти, науки і технологій, громадянського суспільства і середнього класу, безпеки і правосуддя», - підсумував Анатолій Гриценко.

12 січня, о 12 годині Анатолій Гриценко подал документи у Центральну виборчу комісію для реєстрації його як кандидата на виборах Президента України.

Odessa Daily


Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100