Odessa DailyНовостиВыборы Президента Украины 2019

Анатолий Гриценко: Второй день в Давосе

Odessa Daily

24 января 2019 в 14:04

Другий день Анатолій Гриценко перебуває у Давосі. Сьогодні виступив під час Українського сніданку.

Анатолий Гриценко: Второй день в Давосе

Кандидат у президенти говорив про те, що Україна буде серед лідерів Європи після того, як влада почне робити реальні реформи та триматиме слово у зовнішній політиці.

«Чому країна, яка має чи не найбільше ресурсів, за рівнем життя майже остання в Європі. Чому українці за межами своєї держави будують найкращі у світі вертольоти, виробляють найкращі IT-продукти, але не можуть себе реалізувати у власній державі. Це треба виправити. Треба, щоб в Україні була нульова толерантність до корупції; правоохоронні органи не втручались в економіку, а захищали людину та країну; були рівні можливості для конкуренції без жодної монополії та соціальні ліфти, щоб молоді українці могли реалізувати себе в своїй країні. Влада, яка не імітує, а робить реальні реформи. Влада, яка тримає слово у зовнішній політиці. Якщо бере зобов’язання, то чітко їх виконує. Щоб зарубіжні партнери не прокидались зранку та не ламали голову, що робити з Україною. Щоб нас поважали українці та зарубіжні партнери. Це мрія, яка абсолютно реальна. Заклавши ці фундаментальні блоки, ми зробимо так, що Україна буде найпотужнішою в Європі», - запевнив Анатолій Гриценко.

Источник: www.facebook.com (https://www.facebook.com/GromadianskaPozytsiia/photos/a.680772592009092/2004994259586912/?type=3&theater)