Odessa DailyМненияПорошенко и другие проблемы Украины

Аліна Подолянка: Суд над організатором нападу на мене Віталієм Палютіним.

Odessa Daily

20 января 2019 в 18:19
Текст опубликован в разделе «Мнения». Позиция редакции может не совпадать с убеждениями автора.

Клопотання адвоката Радулова В.В. про зміну запобіжного заходу з тримання під вартою на нічний арешт суддя Іванов не задовільнив.

Аліна Подолянка: Суд над організатором нападу на мене Віталієм Палютіним.

Суддя задовільнив клопотання прокуратури, щоб клопотання захисту розглядалось в Київському суді м.Одеси. Недавно ГУНП Одеської області змінило юридичну адресу на Київський район.
1- ий аргумент адвоката: в холі суду люди, які засвідчать алібі Палютіна, мовляв, в час скоїння злочину він був в іншому місці. Процесуально це повна дурня, фактично якихось друзяк Палютіна попросили дати неправдиві свідчення. У матеріалах справи данні радіорозвідки, що телефон Палютіна під час злочину знаходився поруч з місцем злочину. 
2- ий аргумент адвоката: зброю і набої знайшли там, де проживає колишня дружина і дитина Палютіна, а він там вже не проживає. Тобто Палютін тупо звинувачує свою бувшу дружину у незаконному зберіганні зброї. Настоящий мужчина)
3-ій аргумент адвоката: у Палютіна серйозне захворювання серцево-судинної системи. Ну да) Тому він працює тренером по тайському боксу.
На фото адвокат Радулов В.В., який є адвокатом у судових процесах на захисті інтересів Володимира Галантерника.
Адвокат завтра подасть клопотання у Київський суд про зміну запобіжного заходу Палютіна. Через 3 дні клопотання буде розглянуте у судді Чванкіна ( Київський районний суд)
Палютін мовчить. Взагалі відмовляється відповідати на питання. Тільки за такої умови замовник нападу обіцяє його витащити з СИЗО.

P.S. всі 6 кримінальних справ по нападу на громадських діячів (Підпала, Радченко, Устименко, Степаненко, Кузаконь, Козьма, Михайлик) в Одесі повинні бути об'єднанні в одну справу. Підслідність повинна бути ГУ СБУ України в Києві. 
Кваліфікація статті явно ст.255 (створення злочинної організації "Ангерт-Галантерник-Труханов" з метою скоєння тяжких і особливо тяжких злочинів)

Источник: www.facebook.com

Odessa Daily


Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100