Новости Одессы и региона

Вторник, 12 марта 2024

Одеса попрощалася з відомим судово-медичним експертом Одеса попрощалася з відомим судово-медичним експертом

21:22

9.03.24 на 82-му році життя пішов з життя Леонід Данилович Чеканов, відомий судово-медичний експерт, вчений, автор безлічі наукових праць, педагог, людина, яка понад 50 років свого життя присвятила викладанню судової медицини в трьох провідних ВНЗ Одеси.

Четверг, 22 февраля 2024

Цiкава подiя Цiкава подiя

13:52

21 лютого в культурному центрi Бейт Гранд відбулося ювiлейне засiдання клубу «Така рiзна Одеса» (пiд керiвництвом Iнни Рiкун).

Пятница, 16 февраля 2024

Світлої пам'яті Артиста Світлої пам'яті Артиста

19:12

Пішов із життя Віктор Андрійович Раду.

Вторник, 13 февраля 2024

Одеський ТЮГ дарує глядачеві першу в Україні професійну постановку «Молочайника» Одеський ТЮГ дарує глядачеві першу в Україні професійну постановку «Молочайника»

23:12

24 лютого в Одеському театрі юного глядача відбудеться прем'єра вистави «Молочайник» за п'єсою Оксани Гриценко.

Понедельник, 22 января 2024

До Дня Соборності України До Дня Соборності України

18:44

22 січня в Одесі відбулася ціла низка заходів, приурочених до 105-ї річниці Соборності України. Мабуть одні з найцікавіших були організовані Одеським краєзнавчим музеєм.

Пятница, 5 января 2024

Новорічний подарунок Одеського цирку Новорічний подарунок Одеського цирку

21:09

На час Різдвяних і Новорічних свят наші діти чекають особливо. Культурні установи Одеси ніколи не обманюють очікування малюків і щедро обдаровують їх прекрасними подарунками.

Суббота, 23 декабря 2023

На дітвору чекає «Зимова казка» На дітвору чекає «Зимова казка»

10:33

Прекрасний подарунок до Нового року чекає на маленьких одеситів у Театрі Юного глядача ім. Ю. Олеші. Воєнний стан не скасовує дитячих свят, тому театр знову дарує малечі одну з найкращих своїх постановок.

Понедельник, 11 декабря 2023

Небезпечні повороти: чи потрібна правда? Небезпечні повороти: чи потрібна правда?

09:17

Шалений стрес, який став для нас хронічним, кожен долає по-своєму. Справжні театрали використовують свій перевірений рецепт - похід до театру.

Суббота, 9 декабря 2023

Я - твой Тони. Виктория Колтунова Я - твой Тони. Виктория Колтунова

19:58

Меня зовут Антон. Это по документам. А мой Любимый называет меня Тони. Мне нравится. И короче и ласковее. Первые три года моей жизни я провел в приюте. До сих пор помню этот запах. Серый запах. Так нельзя сказать?

ДЕЛО ОБ УЗКОМ НОЖЕ. Виктория Колтунова ДЕЛО ОБ УЗКОМ НОЖЕ. Виктория Колтунова

11:38

Не хочу слышать людей. Не хочу с ними разговаривать. Они пытаются влезть в мою жизнь. Полюбопытствовать. Им мало своей, наполненной пустыми разговорами, ненужными звуками? Своя у них никчемна и скучна? Я живу в коконе, а вы лезете в него, пытаетесь раздвинуть его оболочки своими пальцами. Вот и сейчас…

СОВЕЩАНИЕ. Виктория Колтунова СОВЕЩАНИЕ. Виктория Колтунова

11:30

Ионный ветер перебегал с места на место, вздымая мелкие фонтанчики нейтронов, вытягивая длинные пальцы, сплетая их между собой в затейливом узоре. Так ветер играл всегда, и трое братьев не обращали на него никакого внимания. Они сидели на валунах, образовавшихся на поверхности Юпитера два миллиона лет назад, и откровенно скучали.

Среда, 6 декабря 2023

Свято дитинства в просторі творчості Свято дитинства в просторі творчості

17:01

В Одеському театрі юного глядача відбулося свято святого Миколая за новим стилем. 6 грудня вхід до театру був вільний. Об 11-й урочисто відкрилася виставка дитячого малюнка під назвою "Різдвяне диво", яка буде проходити весь грудень та січень.

Вторник, 5 декабря 2023

Вікова мудрість народу крізь байки Григорія Сковороди Вікова мудрість народу крізь байки Григорія Сковороди

21:38

301- й день народження Г. Сковороди відзначив театр юного глядача ім. Юрія Олеші. До цієї дати було підготовлено прем'єру оригінальної вистави у форматі "Глядач на сцені" під назвою «СкороВОДА - СковоРОДА».

Пятница, 1 декабря 2023

«СТРУС» - назва театрального фестивалю та водночас – реакція глядача на те, що він бачить на сцені «СТРУС» - назва театрального фестивалю та водночас – реакція глядача на те, що він бачить на сцені

23:19

Цього року в Україні проходить Другий міжнародний мультижанровий фестиваль-конкурс для молодої аудиторії «СТРУС». Протягом 12 днів в форматі он-лайн (за ссилками на ютуб) та на різних сценах країни, діти та молодь можуть дивитися оригінальні цікаві вистави.

Суббота, 18 ноября 2023

Світ дитячих фантазій, ганчір'яна лялька Регедді Енн та глибинна психологія в дії Світ дитячих фантазій, ганчір'яна лялька Регедді Енн та глибинна психологія в дії

23:10

У Театрі юного глядача ім. Ю. Олеші відбулася прем'єра незвичайної вистави за п'єсою Вільяма Гібсона "Ганчір'яна лялька" у постановці Олени Юзвак.

Понедельник, 30 октября 2023

Диктант національної єдностi: «Дороги України. Переплутані нитки любові». Диктант національної єдностi: «Дороги України. Переплутані нитки любові».

17:35

Цьогорiч написання традицiйного диктанту нацiональної єдності вiдбулося у День української писемності та мови, який вперше відзначили 27 жовтня (День пам’яті преподобного Нестора літописця).

Четверг, 19 октября 2023

Король Карота Перший - уперше на справжньому городi Король Карота Перший - уперше на справжньому городi

16:11

Оновлена вистава "Король Карота Перший" (театр "Дев'ять муз") вiдбулася у школi "Вєда". Король Карота Перший (Льова Васильєв) влаштував королiвський палац - золотий намет - на улюбленому городi Анхен фон Цабельтау - прямо на палiсаднику шкiльного подвiр'я.

Понедельник, 2 октября 2023

В парку Перемоги встановили пам'ятник загиблим Героям ВМС В парку Перемоги встановили пам'ятник загиблим Героям ВМС

00:10

Пам'ятник загиблим Героям ВМС в Одесi було виготовлено на гроші побратимів загиблих Героїв та меценатів, які допомогають Армії на фронті з 2014 року.

Четверг, 21 сентября 2023

Світлої пам'яті кумира Одеси Світлої пам'яті кумира Одеси

17:38

У Всесвітньому клубі одеситів вiдбувся музично-поетичний вечір, присвячений творчості вiдомого музиканта, барда та виконавця одеських пiсень Олексія Семенищева "На любов своє серце налаштую..."

Четверг, 7 сентября 2023

Нова виставка Естер Серпіонової: «Діти війни» Нова виставка Естер Серпіонової: «Діти війни»

09:49

Виставка Естер Серпіоновоi під такою назвою відкрилася в Одесі у Виставковому залі на Торговій, 2.

Суббота, 2 сентября 2023

Місія - служіння дітям. Місія - служіння дітям.

16:30

В Одеському театрi юного глядача вiдбулася прес-конференцiя, присвячена вiдкриттю нового театрального сезону. Представник обласного департаменту культури та керiвництво театру висвітлили діяльність театру в період з лютого 2022 р. до серпня 2023 року.

Суббота, 22 июля 2023

Нові імена. Знайомтеся: Олександр та Ірина Давлятян. Нові імена. Знайомтеся: Олександр та Ірина Давлятян.

12:43

Одеса багата на таланти у всіх сферах життя. А у творчому середовищі особливо. Місто не перестає відкривати нові імена. Сьогодні наша невелика розповідь про зустріч молодих провідних акторів Одеського театру юного глядача ім. Ю. Олеші із глядачами.

Вторник, 4 июля 2023

Прощання з людиною-епохою Прощання з людиною-епохою

22:53

Одесити попрощалися з легендою джазової та рок-музики, відомим музикантом, звукорежисером Василем Федоровичем Пінчуком.

Среда, 14 июня 2023

Підступи та крах лжекороля Кароти Підступи та крах лжекороля Кароти

22:08

Культурний центр «Литаврія» показав прем'єру театру «Дев'ять муз» – сатиричний мюзикл за казкою Е.-Т. Амадея Гофмана «Королівська наречена». Вистава йде під назвою «Король Карота Перший». У ньому беруть участь як молоді, так і дорослі актори. Співдружність призвела до успіху.

Пятница, 2 июня 2023

Свято дитинства: «Чарівна лампа Аладдіна», море дитячих малюнків та океан радощів Свято дитинства: «Чарівна лампа Аладдіна», море дитячих малюнків та океан радощів

08:01

День захисту дітей в Одесі – одне з найулюбленіших свят міста. За традицією, одним із головних чарівників для малечi виступив Театр юного глядача ім. Ю. Олеші.

Вторник, 30 мая 2023

Мастер-класс «Профессия фиксера: от начинающего до продюсера контента» – анонс Мастер-класс «Профессия фиксера: от начинающего до продюсера контента» – анонс

21:16

В среду, 7 июня Институт демократии им. Филиппа Орлика проводит очередной бесплатный мастер-класс "Профессия фиксера: от начинающего до продюсера контента" в Одессе.

Понедельник, 29 мая 2023

Присвячено тваринам Одеського зоопарку Присвячено тваринам Одеського зоопарку

09:13

Найтепліші останні дні травня, що минає, подарували одеситам та гостям міста незвичайну художню виставку. Вона була присвячена тваринам Одеського зоопарку і протягом трьох днів експонувалася саме там.

Понедельник, 8 мая 2023

«Той, хто всім серцем любив свою Батьківщину та беззахисних тварин»… «Той, хто всім серцем любив свою Батьківщину та беззахисних тварин»…

10:08

В Одеському зоопарку відкрили пам’ятну дошку воїну та зоозахиснику Георгію Липському.

Четверг, 4 мая 2023

Семінар про першу психологічну допомогу військовим та їх сім'ям проведено в Одесі Семінар про першу психологічну допомогу військовим та їх сім'ям проведено в Одесі

07:59

«ПЕРВИННА ПСИХОЛОГІЧНА ДОПОМОГА ВІЙСЬКОВИМ ТА ЇХ СІМʼЯМ» - семінар саме на таку актуальну тему провiв Департамент соціальної та сімейної політики Одеської облдержадміністрації та Одеська обласна рада VIIІ скликання за підтримки БО Благодійний Фонд Life Support Ukraine / Життєва Опора України.

Воскресенье, 30 апреля 2023

Кіт у чоботях йде до дітлахів! Кіт у чоботях йде до дітлахів!

12:24

В Одеському театрі юного глядача ім. Юрія Олеші відбулася прем'єра відновленої дитячої вистави «Кіт у чоботях».

Понедельник, 24 апреля 2023

Сенсація та захоплення Італії - одеситка Катерина Єргієва Сенсація та захоплення Італії - одеситка Катерина Єргієва

21:31

Одеса та одесити не раз дивували своєю майстерністю та підкорювали інші міста та країни. Художники, поети, актори, музиканти з Одеси добре відомі у всьому світі. Цього року справжньою сенсацією та захопленням Італії стала Катерина Єргієва.



Rambler's Top100